Moderatorzy: kontrafalda, Baska

JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):My też do Szklarskiej- jak wszystko będzie ok. Mam już zarezerwowane od 11 lutego. Może się spotkamy
dawaj na priv namiary bo my jeszcze przed rezerwacją - może dzis spróbuje na gg, ale i tak na priv poproszę

Milla napisał(a):JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):My też do Szklarskiej- jak wszystko będzie ok. Mam już zarezerwowane od 11 lutego. Może się spotkamy
dawaj na priv namiary bo my jeszcze przed rezerwacją - może dzis spróbuje na gg, ale i tak na priv poproszę
Hehe, może się wszystkie spotkamy w tym samym hotelu![]()
My na razie jeszcze nie podjęliśmy decyzji, jedyne co wiem, to mój tatuś jedzie z nami i mąż też jest chętny![]()
A miało być babsko

jasmina napisał(a):Milla napisał(a):JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):My też do Szklarskiej- jak wszystko będzie ok. Mam już zarezerwowane od 11 lutego. Może się spotkamy
My na razie jeszcze nie podjęliśmy decyzji, jedyne co wiem, to mój tatuś jedzie z nami i mąż też jest chętny![]()
A miało być babsko
Suuper:) Dobrze,ze panowie będa we dwójkę- zajmą się sobą

Milla napisał(a):jasmina napisał(a):Milla napisał(a):JaMaska napisał(a):jasmina napisał(a):My też do Szklarskiej- jak wszystko będzie ok. Mam już zarezerwowane od 11 lutego. Może się spotkamy
A miało być babsko
Suuper:) Dobrze,ze panowie będa we dwójkę- zajmą się sobą
Wolałabym, żeby się dzieckiem zajęli![]()