jaką spacerówkę polecacie?

Kupię, sprzedam, zamienię, polecam!

Moderatorzy: kontrafalda, Baska

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

jaką spacerówkę polecacie?

Postprzez karolla » 22 maja 2005, o 20:58

od miesiąca noszę się z zamiarem kupienia spacerówki :roll: parasolki.Chciałam kupić coś z Babydreams, ,ale podobno ta firma się rozpadła :? i mam teraz problem.
Może podpowiecie mi coś :)
Ostatnio edytowano 19 stycznia 2006, o 13:46 przez karolla, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek Obrazek

jasmina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Re: jaką spacerówkę polecacie?

Postprzez jasmina » 22 maja 2005, o 21:03

karoll napisał(a):od miesiąca noszę się z zamiarem kupienia spacerówki :roll: parasolki.Chciałam kupić coś z Beby dreams, ,ale podobno ta firma się rozpadła :? i mam teraz problem.
Może podpowiecie mi coś :)

my kupilismy z haucka. Są na allegro, dosyc tanie. Maja ogromne koła, o co mi dokładnie chodziło, bo duzo wertepów w moim miasteczku, nieprzejezdnych dla wcześniejszej spacerówki o kółkach małych. Poza tym jest regulowany podnóżek, rozkładane oparcie, duzy kosz na zakupy, folia w budce, przez którą można podglądac dziecko (nie ma przekładanej rączki). Trochę cieżki ten wózio, ale na parter jakoś wniosę. Jest trójkołowy, przednie koło się nie skręca, co akurat sobie chwalę, bo we wcześniejszym były skrętne koła bez możliwości blokady i wózek często jechał gdzie indziej niż ja szłam.
Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. (Zafon)

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 23 maja 2005, o 09:54

Dziewczyny, mam prośbę. Czy pisząc o swoich spacerówkach, możecie podawać tez ceny i ew. wklejać zdjęcia? I wagę. Jestem na etapie dumania o parasolce i bardzo uważnie śledzę ten temat :)
Obrazek
Obrazek

Catalina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Catalina » 23 maja 2005, o 10:06

Już kiedyś pisałam chyba o tym - my mamy Peg Perego Pliko P3. Jeden z najlżejszych - tylko 8 kg, a jest dość mocno zabudowany - jeżdzimy nim już od lutego i Paweł nie marzł w nim.
Tylko cena spora bo to w granicach 1150-1250 pln. Ale wózeczek posłuży nam już do końca wózkowych dni ;-) i składa się tak, że wchodzi nam do bagażnika fiata Pandy :-)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez JaMaska » 23 maja 2005, o 10:33

Melba napisał(a):Dziewczyny, mam prośbę. Czy pisząc o swoich spacerówkach, możecie podawać tez ceny i ew. wklejać zdjęcia? I wagę. Jestem na etapie dumania o parasolce i bardzo uważnie śledzę ten temat :)

przyłączam sie do prośby.....
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 23 maja 2005, o 11:38

My co prawda jeździmy Bebe Confort z Operą http://familyshop.com.pl/TOWARY/BebeConfort/TrophyA6_Opera.html - w kolorze indigo i jeździ nam się bardzo dobrze (choć początki były trudne). Jednak wnoszenie i znoszenie 12 kg wózka na 3 piętro zaczyna mnie męczyć i rozglądam się za czymś lżejszym, a jednocześnie w miarę komfortowym i składającym się do jak najmniejszych rozmiarów.
Sporo grzebałam w internecie i najbliższa moich oczekiwań jest Inglesina Zippy http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_122_120&products_id=975 Jak widać na stronie sklepu na niektóre kolory tapicerki jest przecena :) Choruję na ten wózeczek już od jakiegoś czasu, mam tylko problem z urobieniem męża :-P
Obrazek
Obrazek

jasmina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez jasmina » 23 maja 2005, o 19:46

mój jest coś w stylu tego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51020662

dokładnie takiego samego na allegro nie spotkałam, my kupilismy go w niemczech przy okazji wizyty u dziny. Jeżeli ktos potrzebuje wózka na trudny teren naprawdę polecam- ja teraz nawet nie czuje zadnych wybojów, krawężników, trawników, piasków..wózio idzie jak burza!
Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. (Zafon)

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez karolla » 23 maja 2005, o 20:30

dzięki dziewczynki,już kupiłam taką :)
Obrazek
Obrazek
firmy kadex za 300 zł
ps .jak któraś bedzie chciała coś więcej wiedzieć o tym wózku, to piszcie :)
ObrazekObrazek Obrazek

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 24 maja 2005, o 09:43

Karoll, ile waży, co to jest dokładnie, czy rozkłada się siedzonko i jak się prowadzi i składa? {to generalnie moje pytania na ten temat dot. każdej parasolki :) }
Obrazek
Obrazek

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez karolla » 24 maja 2005, o 09:55

Melba napisał(a):Karoll, ile waży, co to jest dokładnie, czy rozkłada się siedzonko i jak się prowadzi i składa? {to generalnie moje pytania na ten temat dot. każdej parasolki :) }

-waży 8 kg
-firma Kadex
-rozkłada się na płasko(takiej właśnie szukałam ,bo Lusia jeszcze sama nie umie siedzieć :-o )
-składa się jak parasolkę ,czyli łatwo -trzeba z tyłu wózeczka podnieść dwa pałąki do góry i jest praktycznie złożona :)
-niestety jeszcze nie prowadziłam :( jest brzydka pogoda,może póżniej wyjdę :? to dam znać :wink:
Dodam tylko ,że daszek się zdejmuje i ma niewielki kosz na zakupy :D
ObrazekObrazek Obrazek

danetdd
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez danetdd » 27 maja 2005, o 14:53

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51717544
a ja kupiłam ten i jestem zadowolona :-D tani :-D lekki :-D i ładny :-D miałam taki i byłam zadowolona, ale niestety wyblakł od słońca, bo go zostawiałam, teraz już go bede chowała :-D

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 29 maja 2005, o 22:00

My kupilismy Graco Ultima Plus i jestesmy zadowoleni. Fajny wózek za przystępną cenę :)
Obrazek
Obrazek

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez kontrafalda » 13 czerwca 2005, o 23:42

Jasmina - podobają mi się te Haucki, ale na forum gazetowym wyczytałam narzekania na jakość materiału - że niby bardzo sztuczny i dziecko strasznie się poci. Czy to prawda?
Dziewczyny, a czy któraś z Was słyszała coś o Graco Grand Expedition?

magdh78
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez magdh78 » 14 czerwca 2005, o 08:27

karoll napisał(a):
Melba napisał(a):Karoll, ile waży, co to jest dokładnie, czy rozkłada się siedzonko i jak się prowadzi i składa? {to generalnie moje pytania na ten temat dot. każdej parasolki :) }

-waży 8 kg
-firma Kadex
-rozkłada się na płasko(takiej właśnie szukałam ,bo Lusia jeszcze sama nie umie siedzieć :-o )
-składa się jak parasolkę ,czyli łatwo -trzeba z tyłu wózeczka podnieść dwa pałąki do góry i jest praktycznie złożona :)
-niestety jeszcze nie prowadziłam :( jest brzydka pogoda,może póżniej wyjdę :? to dam znać :wink:
Dodam tylko ,że daszek się zdejmuje i ma niewielki kosz na zakupy :D

Karoll !! ciekawie brzmi, ja jednak nie widzę fotek :hmmm:
Obrazek
Obrazek

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez karolla » 14 czerwca 2005, o 09:31

już wklejam:)
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek Obrazek