depilator

Kupię, sprzedam, zamienię, polecam!

Moderatorzy: kontrafalda, Baska

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

depilator

Postprzez blackbird » 31 maja 2007, o 08:49

w najbliższym czasie planuję nabtć bo mój stary juz się do niczego nie nadaje,może możecie coś poradzić?
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 31 maja 2007, o 20:19

Ja też się przymierzam do tego zakupu juz drugi rok i cały czas kapituluje bo wydaje mi się że "nie zniesę" tego bólu :P a jeszcze mam grube i czarne włosy i boję się ze jak depilator wszystkich nie wyłapie to i tak będzie je widać!
No i te chrostki które zostają po depilacji :x
Obrazek
Obrazek

makoc
Donośnie
Donośnie

Postprzez makoc » 31 maja 2007, o 23:47

ja juz od dawna depiluje cieplym woskiem, a depilator tylko pod pachami, bo nie potrafie woskiem. ale to dosc stary model, wiec nie pomoge
:-/
Obrazek
Obrazek

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez blackbird » 1 czerwca 2007, o 00:07

lidzia77 napisał(a):Ja też się przymierzam do tego zakupu juz drugi rok i cały czas kapituluje bo wydaje mi się że "nie zniesę" tego bólu :P a jeszcze mam grube i czarne włosy i boję się ze jak depilator wszystkich nie wyłapie to i tak będzie je widać!
No i te chrostki które zostają po depilacji :x

ja jestem rasowa brunetka wiec latwo sie domyslec jakie mam wlosy,przed urodzeniem oliwii depilowalam nogi,ale w ciazy odpuscilam,teraz od kilku miesiecy wracam do starych nawykow,bo depilacja jest praktyczniejsza,ja robie tak,ze za pierwszym razem usuwam woskiem w plastrach(albo u kosmetyczki-tak chyba najlepiej),zeby zabolało raz a dobrze,potem odrastaja juz slabe i wtedy depilacja nie boli...bol i dokladnosc zalezy od depilatora,dlatego poszukuje nowego modelu...
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

misiajagodka
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez misiajagodka » 2 czerwca 2007, o 11:20

Ja jestem wielbicielką depilatora od lat. Mnie też się w marcu zepsuł stary dobry przyjaciel po wielu latach współpracy :wink: i kupiłam sobie najprostszy model Philips Satinelle :-D bez zadnych dodatków typu nakładka masująca czy chłodząca, bo uważam je za zbędne. Z Satinelle jestem bardzo zadowolona. Po prostu spełnia swoją funkcję i jest taniutki. Poniżej stówki :-D Polecam!!

Obrazek

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 2 czerwca 2007, o 23:23

Ja mam Satin Ice, z chłodzeniem, golarką i nakładką wygładzającą.

Obrazek

Jestem bardzo zadowolona.
Obrazek
Obrazek

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez JaMaska » 2 czerwca 2007, o 23:28

mam Philips Satinelle, model z pewnie 1998 roku albo jakos tak :P uwielbiam go, ale ja to pewnie każdy depilator bym uwielbiała, włosów u mnie jak na lekarstwo, depilacja trwa jakies 2 minuty ( o ile nie przesadzam) więc nie jestem wiarygodna w swym zamiłowaniu do akurat tego modelu a wtedy jakies "straszne" pieniądze kosztował :twisted:
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 10 czerwca 2007, o 14:33

JaMaska napisał(a):włosów u mnie jak na lekarstwo

U mnie tak samo :) Do tego są jasne i dosyć wolno odrastają. Dlatego ja używam maszynki do golenia plus żel opóźniający odrastanie. Sprawdza się znakomicie, tu i tam golę się raz w tygodniu :wink:
Co do depilatora, to moja przyjaciółka używa takiej, jak Melba - Satin Ice i bardzo sobie chwali.
Obrazek
Obrazek

Powrót do Centrum handlowe

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość