blackbird - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez blackbird
24 sierpnia 2010, o 15:44

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Do kina
Odpowiedzi: 0
Wyświetlone: 168

Do kina

Ostatnio trafiam w kinie z młodą na same delikatnie mówiąc,nie fajne bajki,właściwie to tylko jeden mi się podobał(Oliwce zresztą też),pomyślałam że fajnie założyć temat w którym będziemy się dzielić opiniami na temat czysto dzieciowych filmów,żebym nie popełniła więcej takiej wtopy jak przy "R...
przez blackbird
19 czerwca 2010, o 20:00

Wątek: o zębach stałych...
Odpowiedzi: 24
Wyświetlone: 1050

Re: o zębach stałych...

nas też czeka ortodonta,bo mleczaki się ledwo w paszczy mieszczą - szczęśliwie nie prędko,bo ani drgną,w sumie to nawet 6 nie widać...ale drugi rząd tez sprawdzę :P
przez blackbird
29 kwietnia 2010, o 22:25

Dział: Nasze sprawy
Wątek: chłopcy a dziewczynki
Odpowiedzi: 4
Wyświetlone: 319

chłopcy a dziewczynki

natrafiłam ostatnio na taki oto artykuł i ciekawa jestem waszych opinii, sama na razie nic nie napiszę bo nie chcę nic sugerować,ale co wy o tym sądzicie?
http://dziecko.onet.pl/45279,0,41,krew_ ... tykul.html
przez blackbird
25 kwietnia 2010, o 16:46

Wątek: święto flagi
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 324

Re: święto flagi

Eee tam, to tylko ręczniki, które wiatr mocno wytargał. Mam identycznej wielkości balkon i do tego małą łazienkę. Znam ten ból ;) Pewnie, że fajnie byłoby gdyby flaga narodowa wisiała w godnym miejscu, bez suszącego się obok prania, ale mi to nie przeszkadza. Liczy się gest, to co poczuł ten człowi...
przez blackbird
22 kwietnia 2010, o 07:53

Wątek: pies
Odpowiedzi: 111
Wyświetlone: 3293

Re: pies

No właśnie mój spaniel,miał mimo mieszkania w mieście bardzo silny instynkt,gorzej że nawet dziecko nie mogło z piskiem koło niego przebiec bo dla niego to był silny bodziec i się rzucał,oczywiście w stosunku do domowników nie był agresywny,ale każdy spacer to było szarpanie się na smyczy,z drugiej ...
przez blackbird
20 kwietnia 2010, o 20:49

hmmm ja w sumie tez ich teraz nie widzę,nie wiem czemu bo wcześniej były... Jamaska strasznie się cieszę ,że się zdecydowaliście na psiura - kupa radochy-zastanawiam się tylko czy pies myśliwski to nie duże wyzwanie? zwłaszcza przy dziecku? Ja właściwie nie znam posokowców,sama miałam cocker-spaniel...
przez blackbird
19 kwietnia 2010, o 20:35

pokażę wam coś :D
2 miesięczny Szogun
Obrazek
i trzy miesiące pózniej czyli teraz:p
Obrazek
przez blackbird
19 kwietnia 2010, o 20:30

Wątek: Katastrofa lotnicza
Odpowiedzi: 86
Wyświetlone: 1707

Re: Katastrofa lotnicza

jasmina napisał(a):U Irminy w przedszkolu dzieciaki rysowały katastrofę lotniczą.

...ale,że jak??Że takie zadanie miały?czy taka inicjatywa własna?
przez blackbird
15 kwietnia 2010, o 11:53

no nie teraz to już przegięli,zagotował się we mnie Jarosław Kaczyński kandydatem PIS na prezydenta? A czego się spodziewałaś? Przecież to prezes PiS, dla nich to naturalne. Czytając opinie że ludzie którzy zastąpili tragicznie zmarłych na ich stanowiskach to hieny(sic!) i że Komorowski powinien zr...
przez blackbird
15 kwietnia 2010, o 08:15

no nie teraz to już przegięli,zagotował się we mnie Jarosław Kaczyński kandydatem PIS na prezydenta?Żarty o kopii zapasowej prezydenta staja się rzeczywistością Jamaska pilnuj tych swoich znajomych,niech uważają z żartami bo to się źle skończy ... Co za kraj...
przez blackbird
13 kwietnia 2010, o 16:45

wysmarowałam długaśnego posta o moich poglądach,ale przed wysłaniem zdążyłam przeczytać posta misijagódki i w sumie zamknął mi usta...
przez blackbird
13 kwietnia 2010, o 09:05

jasmina napisał(a):To, co mnie zasmuca dodatkowo - nasz były prezydent pewnie awansuje na świętego.

no własnie...
przez blackbird
12 kwietnia 2010, o 21:14

A mnie już mdli od tego nadmuchania,żenującej pompy,słabo mi jak słyszę /czytam -wielka strata dla polski.Niepowetowana strata dla setki rodzin i przyjaciół- owszem,ale ja nie czuje ,że jako Polka coś straciłam ,jest mi przykro bo w straszny sposób zginęło tyle ludzi,ale gdyby to był zwykły samolot ...
przez blackbird
11 kwietnia 2010, o 09:06

Mnie dzisiaj od rana szlag trafia jak czytam że np."prezydent to bohater","zginął jak patriota"czy "największa tragedia w Polsce od II wojny światowej" no na litość Boską...Potworne mi żal ludzi którzy zginęli ,bo nikomu nie życzę śmierci a zwłaszcza takiej,w dodatku to...
przez blackbird
10 kwietnia 2010, o 20:17

jak się dowiedziałam to ciarki mnie przeszły-nie żałuje osobistości ,ani polityków ,ani niezastąpionych specjalistów ,żałuje ich jako ludzi,organicznych ,uśmiechniętych ,zaangażowanych,moje poglądy polityczne były inne,ale to jednak setka ludzi,poraziło mnie to...sama nie wiem dlaczego głos mi się z...
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania