U nas rowniez poczatek bardzo dobry - i oby tak dalej. U Majki w klasie jest 21 dzieci, pani przesympatyczna i od innych mam dowiedzialam sie, ze jest wspaniala nauczycielka.
Spiesze sie doniesc ze porzadnie sypie sniegiem! :D Jeszcze pare dni temu chodzilismy w bluzkach, co odwazniejsi chodzili juz w krotkich rekawkach i spodenkach. Ja naleze do zmarzlakow wiec nie rozbieralam :wink: Mnie na zdjeciu nie ma, zawsze bylam po drugiej stronie obiektywu :) A zdjecie Mateusza...
Czytam Wasze wypowiedzi i nie zazdroszcze. Tak sie zastanawialam co ja bym zrobila gdybym byla w takiej sytuacji, ale trudno powiedziec. Moja Majka idzie do pierwszej klasy od wrzesnia, ale tutaj juz tak jest od wielu lat. Jedyna zmiana jaka czeka przyszlych 5-latkow to taka, ze od wrzesnia 2011 wsz...
Mam dosc...ja chce juz powrotu do normalnosci!!! :twisted: Mimo, ze atmosfera w Vancouver jest rewelacyjna to jednak juz czekam na zakonczenie Olimpiady. Mysmy troche poszaleli w piatek, spedzilismy pol nocy w centrum, wszedzie tlumy ludzi, imprezy, jedzenie, pogoda byla rewelacyjna (pisze byla bo o...
Musze przyznac, ze to byla moja pierwsza ceremonia otwarcia jaka kiedykolwiek obejrzalam w calosci. My sami nie idziemy na zadne zawody, mowiac szczerze troche bylo cyrku z biletami na poczatku. Poza tym nie jestesmy fanami olimpiad. Kosztuje to kupe kasy, sa tlumy ludzi, jakos po prostu nie ciagnie...
Pogoda do kitu...deszcz. Dzisiaj byly juz rozroby, tluczenie szyb w sklepach, niszczenie rzeczy jakie wpadly pod reke wandalom. Ciekawa jestem ile z tego pokazywali w Polsce. A poza tym z wazniejszych wiesci to mamy srebro! I Polska i Kanada zdobyla srebro Super!