BARTUSIA - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez BARTUSIA
10 stycznia 2006, o 00:18

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Nasze dziwactwa i znaki szczególne :)
Odpowiedzi: 125
Wyświetlone: 10725

a może dziwactwa naszych facetów?

co powiecie na taką listę dziwactw naszych panów? myślę że są w tym lepsi.nie wiem czy taka lista jest ale z tego co juz przejrzałam na forum to chyba nie...
przez BARTUSIA
10 stycznia 2006, o 00:07

Wątek: Nasze dziwactwa i znaki szczególne :)
Odpowiedzi: 125
Wyświetlone: 10725

skoro do was dołączyłam muszę się przyznać..... :oops: -wszędzie kubki-jestem nałogową kawoholiczką i niedopite kawy stoją po prostu wszedzie-ochyda!codziennie rano je zbieram i do mycia. -kolekcjonuję gazety dot.dzieci-obsesyjnie twierdząc że mi się przydadzą, a czy tak to się okaże... -mam bzika n...
przez BARTUSIA
9 stycznia 2006, o 23:29

Dział: Dzieciaczki
Wątek: nocny sukces
Odpowiedzi: 24
Wyświetlone: 747

no to ja się muszę pochwalić też.Mój Bartuś spal 8-12godzin w nocy jak miał 3m-ce (na butelce).teraz zaczęly chyba mu iść zęby bo gryzie co popadnie i rozregulowało mu się wszystko.ale tez nie jest najgorzej - jedna pobudka na jedzenie(jeszcze daję mleko w nocy).a właśnie, kiedy przestać dawać mlecz...
przez BARTUSIA
9 stycznia 2006, o 16:43

Wątek: Bebiko Ha1
Odpowiedzi: 2
Wyświetlone: 383

czko to nie powoduje zaparć, a przy nietolerancji białka krowiego jest bardzo wskazane gdyż jest łagodne .mój synek był na tym mleczku przez 3,5 m-ca a teraz ponieważ ma 5m-cy wprowadzamy następne.Tak się składa że mam do sprzedania 13 kartonów bo miałam za duzy zapas (mąż zrobił żeby nie chodzic po...
przez BARTUSIA
9 stycznia 2006, o 11:45

Wątek: Mieliście już księdza po kolędzie ...
Odpowiedzi: 23
Wyświetlone: 957

w szczecinie też chodzą wcześniej i pytają czy się przyjmie ksiedz i mówia kiedy.''wystrój" tradycyjny, ofiara jak kto chce i w ogóle jak sie chce- w mojej parafii pełen luz.jesli chodzi o zapisanie dziecka to jeśli nie było tu chrzczone to wlasnie na kol ędzie sobie uzupełniają dane- po to m.in. je...
przez BARTUSIA
9 stycznia 2006, o 11:35

Wątek: uczymy się siedzieć
Odpowiedzi: 4
Wyświetlone: 266

dzieki serdeczne,przeczytałam i dużo mi pomogłyście.Bartuś będzie wdzięczny bo już nikt nie będzie nam zabraniał go podnosić za rączki do siadania kiedy chce, achce oj chce częsyto.on ma dpiero 4miechy skończone więc ja też się boję ze to szybko ale nie za często i nie na siłę niech ćwiczy :-D :D
przez BARTUSIA
8 stycznia 2006, o 16:34

Dział: Cztery kąty
Wątek: kupować zmywarkę?
Odpowiedzi: 93
Wyświetlone: 6458

kupować zmywarkę?

poradzcie czy kupować czy to wyrzucenie pieniedzy w błoto bo niektórzy tak mówią.wydaje mi się ze przy dziecku to dobre ale jak mam przygotowywać wszystkie naczynia do zmywarki to chyba bez sensu?
przez BARTUSIA
8 stycznia 2006, o 16:33

Wątek: Co macie na podłogach?
Odpowiedzi: 77
Wyświetlone: 6089

tylko nie deski!!!! my mamy na całości oprócz łazienki-makabra!pięknie to wygląda na poczatku, ale juz po paru miesiacach deski się rozchodzą niezależnie od tego czy dobrze wyschlo drewno, bo taki ich urok.deska pracuje i tyle ale mi nie podobaja sie te szoary w których gromadzi się kurz itp.lakier ...
przez BARTUSIA
8 stycznia 2006, o 15:39

Wątek: jak mieszkamy -blok czy domek
Odpowiedzi: 54
Wyświetlone: 3818

my mamy zaadaptowane poddasze (4 piętro niestety bez windy ) ale za to prawie 100m2 :-D :-D
przez BARTUSIA
8 stycznia 2006, o 15:12

Wątek: uczymy się siedzieć
Odpowiedzi: 4
Wyświetlone: 266

uczymy się siedzieć

jesteśmy na etapie siadania tj. Bartuś rwie się do wstawania jak jest polożony w pozycji półleżącej i jak dam mu ręce to siada,ale boję się czy to nie za szybko? kiedy wasze maluszki siadały,pamiętacie?
przez BARTUSIA
8 stycznia 2006, o 13:07

Dział: Garkuchnia
Wątek: co zrobic-mleko
Odpowiedzi: 7
Wyświetlone: 7385

mój Bartuś jadl dokladnie tak samo Nan1 (najpierw z piersią dodatkowo) a po problemach z brzuszkiem i katarze oraz wysypce pediatra stwierdzil że najprawdopodobniej jest uczulony na krowie białko( a już wtedy nie karmilam piersią ), więc przeszliśmy na NAN HA1 i wszystko przeszlo.Jak pewnego dnia ni...
przez BARTUSIA
7 stycznia 2006, o 17:13

Dział: Centrum handlowe
Wątek: bebiko HA1-taniocha!
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 494

bebiko HA1-taniocha!

został mi spory zapas mleka bebiko HA1 termin ważności do 2007r.oddam za 10zł karton.
przez BARTUSIA
7 stycznia 2006, o 15:00

Wątek: RZUCANIE SIĘ WE ŚNIE-czy to grożne czy normalne?
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 791

mam nadzieję, to pocieszające.Dziękuję.
przez BARTUSIA
7 stycznia 2006, o 00:36

mam nadzieję,że to tak ma być:) on się nie budzi, a jak chcę go uspokoić daję mu butelkę (niestety już nie karmię piersią).Jedna pani doktor zasugerowała mi że to od telewizora w sensie promieniowania, nie oglądania bo na to mu za bardzo nie pozwalam-jest za młody:) no a jak w salonie sie głównie pr...
przez BARTUSIA
6 stycznia 2006, o 23:17

RZUCANIE SIĘ WE ŚNIE-czy to grożne czy normalne?

proszę wszystkie życzliwe i zainteresowane mamy powiedzcie czy wasze dzieciaczki też rzucają się przez sen w nocy? mój synek bardzo gwałtownie i to nie wcale dlatego że cos się złego wydarzyło bo wszystko jest pieknie i spokojnie w naszym domku,więc teoretycznie nie ma żadnych przykrych doświadczeń ...
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania