Prosze o jakąś radę:( Moja córcia 6m-czna od 7 do 11 wrzesnia chorowala na zapalenie ucha srodkowego i nie jadla przy chorobie to normalne ale caly kolejny tydzień nie je jak wczesniej wczesniej jadła 150ml co 4godz i plus obiadki, a teraz 60 ml co 5godz i to z niechecia pije nie za duzo martwie sie...
Mam problem z corka (ma 5i pól m-ca) tzn bardzo mocno ssie palca. Chyba juz kazdego smoka próbowałam. Może ktoś miał podobny problem i podpowie mi jak mam odzwyczaic jej od ssania paluszka:(
A mam jeszcze jedno pytanko zastanawiamy sie z mezem czy szczepic malą na pneumokokę w przychodni bardzo nas namawiaja ale sami juz nie wiemy co mamy robic???
Demakijaz krem na dzień na noc. A maseczki robie tylko w soboty i to nie zawsze Ciało balsamowac zapominam i troche jestem na siebie zła bo mam wysuszoną skóre ale gdy moje malenstwo pojdzie spac to mysle tylo o lozeczku.
[color=#804040]witam Taka pogoda ma sie utrzymac do czwartku. a pozniej ochlodzenie :(( Wczoraj z moja corcia (corcia ma 5 i pól miesiaca) byłam u lekarza wysoka gorączka utrzymywala sie cala noc z z niezieli na poniedzialek, ani katarku ani kaszelku maz poszedl do lekarza z rana i powiedzial ze to ...