Z tego co pamietam to aviomarin jest od 6 roku ale byc moze cos sie pozmienialo. Kiedys byl tylko ten srodek i ja tez go przyjmowalam ale dzialal strasznie usypiajaco
Moj David dostal doustna szczepionke Broncho Vaxom. Przyjmuje sie ja 10dni przez 3 miesiace. No i trzeba ja stosowac przez okres minimum 2 lat z zachowaniem tych odstepow czyli 2 razy w roku. Nie wiem czy to zasluga tej szczepionki ale w grupie u mojego dziecka w przedszkolu panowala ostra ospa i by...
U nas David zaczal chodzic bez pampersa jak mial 1,5 roku alena noc zakladalam mu jeszcze pieluszke w obawie ze nie zdazy sie wybudzic zeby zrobic siusiu. Trwalo to pare miesiecy ale za kazdym razem pieluszka byla sucha wiec zrezygnowalam calkowicie z pampersow. Nie obylo sie co prawda bez kilku wpa...
Maly zanosil zabawki w poniedzialki i bardzo sie cieszyl bo po wekendzie to ciezko bylo znowu isc do przedszkola. Ale w maluchach mogli przynosic kazdego dnia.
U nas swietnie sie prawdza cocculinne. Zarowno dla mnie jak i dla synka. I nie bierzemy go dzien wczesniej tylko tak godzine przed podroza i potem w trakcie. Tez nie bylam do niego przekonana ale po wyprobowaniu stosuje tylko to i od tamtej pory nie mamy zadnych niespodzianek